سفارش تبلیغ
صبا ویژن

پارسینه به نقل از خبرگزاری تدبیر، حجت‌الاسلام والمسلمین سید هادی خامنه‌ای، دبیرکل مجمع نیروهای خط امام (ره)، در سفری یک روزه به گیلان با جمعی از اصلاح‌طلبان استان دیدار و گفت و گو کردند.

در این نشست، که جمعی  از نیروهای اصلاح‌طلب استان گیلان حضور داشتند، دبیرکل مجمع نیروهای خط امام کشور به تبیین فضای سیاسی ایران پرداخت و گفت: «اصلاحات از فردای پیروزی انقلاب آغاز شد و نهاد فکری و نیروهای معتقد به این تفکر از ابتدای انقلاب شکل گرفته و در عرصه حضور داشتند؛ هرچند این جریان در برهه‌های مختلف، نام‌های متفاوتی به خود گرفت؛ از نیروهای چپ و خط امام شروع شد و به نیروهای دوم خرداد و اصلاحات منتهی شد».

نماینده مردم تهران در مجلس ششم افزود: «آقای هاشمی پیش از ترک مجلس سوم، از همفکران ما بود. اما پس از پایان مجلس سوم، به ناگاه نظرات ایشان دچار تغییر و دگرگونی شد. ایشان طرفدار سیاست تعدیل اقتصادی شده بود و ما می‌خواستیم بدانیم که چه اتفاقی افتاد که آقای هاشمی دچار چنان تغییر دیدگاهی شده‌اند، بلکه ما هم می‌فهمیدیم و دیدگاهمان عوض می‌شد! اما هرگز کسی به این سوالات ما پاسخی نداد و نتیجه‌اش اختلاف نظر اکثریت مجلس سوم با دولت ایشان شد و اتفاقاتی که آن روزها رخ می‌داد».

حجت‌الاسلام خامنه‌ای ادامه داد: «شاید برخی از جوانان به یاد نداشته باشند؛ در آن روزها یکی از شعارهای اصلی مرحوم وزیرشعار در نمازهای جمعه تهران این بود که "مخالف هاشمی دشمن پیغمبر است". یعنی افرادی که تنها با نظریات اقتصادی دولت مخالف بودند، به این شکل کوبیده می‌شدند. این در حالی بود که ما در مسایل سیاسی و اخلاقی و ... با آقای هاشمی اختلاف دیدگاهی نداشتیم».

وی افزود: «بعد از دوم خرداد 76، عده‌ای بودند که فکر می‌کردند اصلاحات تازه به وجود آمده و در حقیقت یک انقلاب صورت گرفته و باید نظیر سال‌های نخست پیروزی انقلاب، تمام ریشه‌های ضدانقلاب را سوزاند. می‌خواستند همه آن‌چه را که از قبل وجود داشت نابود کنند و نماد این مخالفت‌ها و سیبل این درگیری‌ها آقای هاشمی بود. البته شخص بنده و دوستانمان از اول با این گونه رفتارها کلاً مخالف بودیم و این کار را تندروی می‌نامیدیم. اما تندروها به ما می‌گفتند که "این شما هستید که دچار کندروی شده‌اید" و ما را متهم می‌کردند».

عضو مجمع روحانیون مبارز گفت: «بعد از دوره اصلاحات، تیم احمدی‌نژاد روی کار آمد و هر کاری که دلش خواست کرد. در حقیقت تصور نیروهای مقابل ما این بود که در دوره اصلاحات زمینه سقوط نظام و برچیدن ولایت فقیه و این‌ها تدارک دیده شده است. لذا با این دیدگاه قدرت را به دست گرفتند و در این دوران نیروهای بی‌نظیری را از صحنه حذف کردند».

به گزارش خبرنگار تدبیر، سید هادی خامنه‌ای تصریح کرد:«آن‌چه در دوران احمدی‌نژاد رخ داد، تقصیر خود ما بود. البته دیگران هم اشتباهات فراوانی مرتکب شدند؛ اما عامل اصلی این گرفتاری‌ها و اشتباهات، تندروی دوستان ما بود. اگر اندکی اعتدال و میانه‌روی پیشه می‌کردند و به تعبیری، به نقطه‌ای از نقاط قناعت می‌کردند، شاید هیچ کدام از این اتفاقات رخ نمی‌داد».

وی افزود: «در دوران احمدی‌نژاد، علی‌رغم محدودیت‌ها و زندان‌ها، اتفاقات خوبی هم رخ داد و واکنش‌ها و تغییراتی اساسی در درون انسان‌ها صورت گرفت؛ یک سری بیداری‌ها، آگاهی‌ها و پشیمانی‌ها حاصل شد و نتیجه آن، انتخاباتی شد که در 24 خرداد امسال دیدیم. ببینید چه تغییراتی اتفاق افتاده است. آقای ناطق نوری زمانی نماد مخالفت با جریان مقابل بودند و حالا در صف ما هستند و حتی گفته‌بودند که حاضر هستند تا به نفع آقای خاتمی تبلیغات کنند. آقای هاشمی تبدیل به شخصیتی شد که دوستان اصلاح‌طلب ما به عنوان یک ملجاء و پناهگاه، صدها بار نزد او رفتند تا رضایت‌شان را برای حضور در انتخابات جلب کنند و ایشان قبول نمی‌کرد. آقای روحانی هم همین‌طور».

دبیرکل مجمع نیروهای خط امام افزوذ: «تغییر اتفاق فرخنده‌ای است. همه دچار تغییر می‌شوند و این تغییر جزو ذات انسان است. ما باید این تغییر را در همان شکل و هیأتی که هست بپذیریم؛ نه بیش‌تر و نه کم‌تر. این توقع بیجایی است که بخواهیم همه چیز و همه کارها با متر و معیار ما انجام شود. ما می‌گوییم شایسته‌سالاری، اما اکنون شایسته‌سالاری با معیاری انجام می‌شود که در دست دولت آقای روحانی است، نه در دست من و شما و ممکن است این معیارها در نرخ و اندازه‌ها، تفاوت‌هایی با هم داشته باشد. شایسته ما ممکن است شایسته آن‌ها نباشد. لذا باید این واقعیت‌ها را پذیرفت».

وی در ادامه این نشست گفت: «جمع‌بندی شخصی من این است که دولت تدبیر و امید از دولت اصلاحات قوی‌تر است. افرادی که در این دولت حضور دارند، به لحاظ تخصص قوی‌ترند. در این کابینه، هم فردی متخصص مثل آقای حجتی از دولت اصلاحات حضور دارد و هم آقای نعمت‌زاده که در حقیقت برند صنعت کشور است و انسان خوب و سالم و متخصصی به شمار می‌آید. وزرایی هم هستند که ممکن است در مورد آن‌ها تردید داشته باشیم؛ اما این ما هستیم که تردید داریم، کسی که آن‌ها را انتخاب کرده تردیدی نداشته  و معتقد است که همه آن‌ها در کنار هم مناسب هستند. ما هم معتقدیم که همه این آقایان می‌توانند در چارچوب اعتدال به نحوی شایسته عمل کنند


نوشته شده در  دوشنبه 92/7/22ساعت  10:37 عصر  توسط حسام الدین شفیعیان 
  نظرات دیگران()


لیست کل یادداشت های این وبلاگ
آخرین یادداشت در وبلاگhttp://028.parsiblog.com/خوش آمدید
هشت سال دفاع مقدس
جایزه ادبی فانوس
((گوناگون))
گوناگون
[عناوین آرشیوشده]